STIRI

Dragi colaboratori,
Avem placerea sa va invitam sa participati la seminariile organizate de catre compania noastra in luna mai 2015.

Seminariile sunt GRATUITE iar numarul de locuri este limitat. Pentru intrebari va rugam sa contactati Ronexprim la: 021 3143599 sau la adresa de email: marketing@ronexprim.com
 
Seminarul " Solutii pentru Mentenanta Predictiva"
 
In cadrul acestui seminar va vom arata cum sa deveniti mai eficienti in identificarea si rezolvarea unor defectiuni ale echipamentelor aflate in conditii normale de functionare, atat pentru instalatiile vechi cat si pentru cele noi.  Vor fi prezentate beneficiile pe care le puteti avea in serviciile de mentananta si cum puteti reduce costurile si durata reparatiei. Echipamentele de testare Fluke va permit sa gasiti cea mai buna solutie la problemele dumneavoastra.  Seminarul va fi tinut in Engleza cu sublinierea in limba romana a principalelor puncte atinse.  
     
 
Data: 05-05-2015, 09:00 - 14:30
Bucuresti, Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5
SAU

Data: 07-05-2015, 09:00 - 14:30
Pitesti, Hotel Victoria, Str.Egalitatii, Nr. 21

 


 
Seminarul "Identificati pierderile de Energie si Economisiti"
 
Acest seminar va va ajuta sa descoperiti cum puteti reduce costurile pentru energie cu pana la 20% identificand si cuantificand pierderile de energie. Echipamentele de testare Fluke, precum Analizoarele de Calitatea Energiei si Camerele de Termoviziune va permit sa gasiti cea mai buna solutie. Expertii Fluke va vor prezenta utilizarea echipamentelor de testare Fluke in trei domenii principale: pierderile cauzate de problemele de electricitate, pierderile datorate proceselor de productie, pierderile in infrastructura. Seminarul va fi tinut in Engleza cu sublinierea in limba romana a principalelor puncte atinse. 
 
Data: 06-05-2015, 09:00 - 13:30
Bucuresti, Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5
 
                                                                                                     
Magazin electronic creat de SiteLab